Hoppa till sidans innehåll

Remiss

Bäst på motion inom svensk idrott – är detta visionen som sätter rätt kurs för Korpen mot 2025? Förslaget som nu varit ute på remiss är resultatet av ett års intensivt arbete där många medlemmar engagerat sig på olika sätt.
  • Skapad: 12 JAN 2018 10:48

Vi vill rikta ett stort tack till alla er som tagit er tid att svara på remissen och fört utvecklingsorienterade samtal med Korpens bästa för ögonen. Nu har förbundsstyrelsen påbörjat arbetet med det slutgiltiga strategiförslaget för beslut på förbundsmötet 25-27 maj. Läs och ladda gärna ner Remissen som PDF här till höger på sidan.

Det fanns olika sätt att svara på remissen. En del har valt att svara via enkäten, nämligen 42 unika föreningar och 62 personer. En del valde att svara via medverkan på regionala mötesplatser, nämligen 84 stycken och en förening har valt att skicka in en skrivelse. Utöver det deltog 61 föreningar och SDF vid några eller något dialogmöte. Vill du ta dig en närmare titt finner du en sammanställning av remissvaren här till höger.

Än en gång ett stort tack för ditt engagemang och hoppas att du vill vara med och påverka Korpens framtid på plats på förbundsmötet den 25-27 maj 2018! Anmäl dig till förbundsmötet här

Skribent: Camilla Waltin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info