Hoppa till sidans innehåll

Bosön - Den perfekta samlingsplatsen för idrotten


Beläget på Lidingö, endast 15 min från Stockholms city finner du idrottens naturliga samlingsplats som är öppen för alla. Under dagarna i maj låter vi oss inspireras av idrottens energi i Olympiahuset och nyttjar de unika träningsmöjligheterna.

Plats för föreläsningar och workshops 

I Olympiahuset hålls mötesplatsens föreläsningar och seminarier. Vi kommer mötas av funktionella, ljusa och moderna lokaler med bra teknik. Det finns även gott om allmänna ytor för möten och samtal i mindre grupper.

Kolla in schemat för föreläsningar och workshops

Plats för träning

På Bosön finns unika valmöjligheter för träning och rörelse. Både tillsammans och för sig själv. Det finns gym och styrketräningslokal, natursköna motionsspår, bollhallar, fotbollsplaner, boulebanor och en frisbeegolfbana, för att nämna några. Vi kommer att arrangera en mängd olika träningspass och som ni märken finns det även alla möjligheter för den som önskar att skapa egen träning för sig själv och andra.

Kolla in det preliminära träningsprogrammet

Plats för boende  

Under mötesplatsen kommer vi bo funktionellt och bra, om inte femstjärnigt. Det går att välja mellan enkelrum, dubbelrum samt de lite billigare alternativen dubbel och trippelrum i budgetvariant. 

Se bilder från Bosön.

Anmälan till mötesplasten.

Visst ser det härligt ut? Varmt välkommen med din anmälan!

 

Uppdaterad: 25 FEB 2020 09:45 Skribent: Simon Ruuth
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info