Hoppa till sidans innehåll

Därför ska vi gå på mötesplatsen


Det är redan många anmälda till årets Mötesplats på Bosön. Vi har pratat med två deltagare, Lucas och Karin, som båda var på hugget och hängde på anmälningsknappen. Vi frågade varför de anmält sig och vad de mest ser fram emot under helgen?

Lucas är #ungagerat peppad på verksamhetsutveckling!

Lucas Johansson är ett av våra många stjärnskott i #Ungagerad. I maj är han given på Mötesplatsen på Bosön.

 – Det är ett väldigt spännande program! Själv ser jag fram emot ”Position med opinion”, om hur vi i Korpen kan bli bättre på att påverka och synas. Även det ”Effektfulla ledarskapet” med Simon Elvnäs blir väldigt intressant.

Lucas är engagerad i Korpen Halmstad och sitter bland annat i styrelsen. På Mötesplatsen i år är det just mötet som står i fokus, möten som han tar med sig hem till Halmstad.
 – Vi har en hel del på gång på Korpen Halmstad. Därför känns det extra kul att nätverka och snappa upp idéer som vi kan ha nytta av hos oss.

Efter att ha hängt med #Ungagerad-gänget under Korpens träningsresa i Portugal i höstas så blir årets Mötesplats ett kul återseende. Förmodligen blir det en del träning ihop.
 – Ja, det kommer att bli häftigt att få prova på lite nya träningsgrejor som vi kanske kan testa hos oss i Halmstad.

Korpen Gävle teambuildar med hjälp av mötesplatsen

Kan man åka till Mötesplatsen för att förstärka relationerna med kollegorna i den egna korpföreningen?

Japp. Fråga Korpen Gävle.

-Vi är tre från vår förening som åker till Bosön i maj för att hinna snacka ihop oss och utveckla Korpen Gävle, berättar Karin Westrin.

Karin har varit med under de flesta Mötesplatserna på senare tid. Hon testar nya saker, lyssnar på föreläsningar och suger upp sånt som kan funka när hon väl är tillbaka i verkligheten. Men det handlar lika mycket om att göra något annorlunda tillsammans med korparna i Gävle.

-Ja, det blir ju lite som teambuilding för oss, konstaterar Karin. När verksamheten pågår för fullt finns det aldrig tid att reflektera tillsammans och titta framåt.

Förutom att tillbringa tid med sina kollegor, både nya och gamla, har Karin riktat in sig på ett par högintressanta ämnen: ”Fördjupning i effektfullt ledarskap” och ”Skapa ökat engagemang i en modern förening”.

-Dessutom ska det bli väldigt kul att få komma till Bosön. Det är på nåt sätt idrottens epicentrum!

Anmäl dig till mötesplatsen!

Visst låter det spännande med Mötesplatsen? Skynda att anmäla dig innan platserna tar slut.

Uppdaterad: 25 FEB 2020 09:45 Skribent: Camilla Waltin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info