Hoppa till sidans innehåll

Delta med stöd av Idrottslyftet

Inom ramen för Idrottslyftet erbjuder vi nu föreningar som vill jobba med att utveckla sin ungdomsverksamhet att söka bidrag för deltagande på Korpens mötesplats på Bosön 10-12 maj samt för att arbeta vidare med detta på hemmaplan.
  • Skapad: 18 FEB 2019 11:29

För att ha rätt till bidrag ska föreningen ha som mål att utveckla verksamheten för ungdomar 13-25 år i föreningen under 2019. Bidraget kan användas till deltagande för valfritt antal personer på mötesplatsen samt till kostnader för fortsatt utvecklingsarbete i föreningen kopplat till ovan nämnda målgrupp. Ta gärna hjälp av er Idrottskonsulent i distriktet eller er föreningsutvecklare från Korpen i arbetet!

Fast bidrag: 10 000 kronor

För att söka bidraget ska nedanstående information finnas med i ett mail till Paula Samuelsson, This is a mailto link senast den 15/3. (Kom ihåg att antalet deltagare på mötesplatsen är begränsat, vi rekommenderar därför att ni skickar in ansökan så snart som möjligt för att vara garanterade plats.)

Syfte: Utveckla verksamheten för ungdomar 13-25 år i föreningen (+ eventuellt eget tillägg från föreningen)

Mål: Målformulering kring vad föreningen vill uppnå under 2019, ex antal nya deltagare mellan 13-25 i föreningen verksamhet

Genomförande: Xx personer deltar på mötesplatsen på Bosön samt kort beskrivning av det fortsatta arbetet.

Ekonomi: Detta planerar vi att använda bidraget till

Observera att föreningen behöver ha påbörjat arbetet med införandet av KIT, Korpens gemensamma IT-system, för att ha rätt till Idrottslyftsbidraget.

Vid eventuella frågor eller för att skicka in er ansökan, kontakta Paula Samuelsson This is a mailto link alt 08-699 64 02.

Varmt välkommen med er ansökan!

Till startsidan för mötesplatsen

Skribent: Simon Ruuth
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info