Hoppa till sidans innehåll

Mötesplatsen 2018

  • Skapad: 18 JAN 2019 13:36

Tack för en fantastisk Mötesplats i Aronsborg 25-27 maj!

Den 25-27 maj samlades över 200 deltagare för Korpens stora mötesplats och förbundsmöte. Gröna och sköna ledare delade med sig av sina beprövade framgångsvägar, forskare gav insikt och perspektiv och innovatörer visade på nya svindlande möjligheter. Deltagarna fick även möjligheten att ladda batterierna och fylla verktygslådan. 

Träning i alla former genomfördes liksom föreläsningar, workshops och roliga överraskningar. Allt för att stimulera deltagarnas rörelseglädje men även för att utbilda, inspirera och motivera. Helgen avrundades  genom att fatta spännande strategiska beslut mot 2025 på ett modernt förbundsmöte som engagerade. 

Power-Points av föreläsarna

Under Mötesplatsen fick deltagarna under både fredagen och lördagen inspireras av flera duktiga föreläsare. Nedan kan du ta del av presentationerna som respektive föreläsare hade under sin dragning på scen. 

Fredag 25 maj

Lördag 26 maj

Hur nöjda var deltagarna med Mötesplatsen?

För oss är det väldigt viktigt att veta vad just du som deltagare tyckte om Mötesplatsen. Därför har vi genomfört en mentiundersökning för att få svart på vitt om vad som var kanon och var som var kalkon.

Skribent: Simon Ruuth
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info