Hoppa till sidans innehåll

Vårens mötesplatser & årsmöte

14 FEB 2019 18:06
Vi har en fantastiskt rolig korp-vår framför oss med chans att få umgås, träna och påverka vår verksamhet. Här är en sammanfattning av vårens mötesplatser inklusive datum för vårt årsmöte.
  • Skapad: 14 FEB 2019 18:06

16 mars – Idrotts/rörelsekonferens

Stockholmsidrotten anordnar en kostnadsfri ”Idrotts/rörelsekonferens” som utlovar mycket inspiration, tips och goda exempel från spännande föreläsare. Läs mer och anmälan här.

8 april – årsmöte Korpen Stockholms län

Mer formell kallelse och info kommer givetvis kring själva årsmötet och vi har för avsikt att träffas på ett trevligt ställe för att utöva demokrati, äta en god bit mat och givetvis bedriva någon form av motionsaktivitet. Hoppas ni vill vara med!

27 april – Bli grön och skön -  save the date!

Bli en av de första som går den uppdaterade versionen av Korpens ledarskapsutbildning, Grön och skön. Vi har en bra digital utbildning, men nu ska vi bli fler som går den fysiskt – tillsammans!

I Korpen lever och arbetar vi med ett ledarskap vi kallar grönt och skönt.

Det bygger på det transformerande ledarskapet där vi lyssnar och lär av varandra, där vi ger och tar emot feedback för att utvecklas tillsammans. Där vi tror på frihet under ansvar, ledamöter/ledare som stöttar, men inte talar om precis hur du ska göra. På så sätt tror vi att vi blir mer effektfulla och inkluderande tillsammans.

Ett ledarskap du kan ha med dig hela livet i alla sammanhang.

Inbjudan och anmälningsinfo kommer men ett smakprov hittar du här där vi har vår digitala utbildning.

10 -12 maj – Korpens mötesplats

Om ni inte kollat in programmet till vår gemensamma mötesplats på Bosön så gör det nu! Det här kommer bli en helg smockad med träning, inspiration, kunskap, delaktighet och gemenskap. All info finns här.

 

Skribent: Sofia Kärrå
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Stockholms län
Idrottens Hus, Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996385
E-post: This is a mailto link

Se all info