Hoppa till sidans innehåll

Inför  förbundsmötet 2018


INBJUDAN FÖR KORPFÖRENINGAR I UPPSALA LÄN

Nedräkning för Korpens regionala mötesplatser!

Nätverk Korpen, valkretsar och remissen för strategi 2025 - nu laddar vi inför vårens regionala mötesplatser­­­. Där vi hoppas få höra diskussionerna gå höga och få så många deltagare som möjligt. På mötesplatserna deltar representanter från förbundsstyrelsen och personal från Korpen riks.

KIT-Utbildningen, som är en del av projektet Nätverk Korpen, är för dig som jobbar som administratör och som praktiskt kommer att arbeta med Korpens IT-plattform (KIT). Helst ser vi en administratör per förening då platserna är begränsade.

Avspark – Nätverk Korpen (för dig som är administratör av KIT)

Mellan kl. 10.30 – 16.00 den 23 januari på Korpen Uppsalas kansli, utbildar och stöttar vi praktiskt i användningen av vår nya digitala plattform. Ta med dig din dator, så kommer du igång enkelt. Lunch ingår.

 

Laguppställning och inlägg (för dig som är förtroendevald eller har annan typ av nyckelposition)

På mötet om valkretsar och strategi 2025 vill vi gärna att du som är förtroendevald eller har annan typ av nyckelposition i föreningen deltar.

Den 23 januari kl 17.30 – 20.30 i Missionskyrkan, möteslokal Arken, St Olofsgatan 40, ger vi tips på hur man kan arbeta då valkretsen ska välja två eller fyra ombud till förbundsmötet. Tillsammans går vi också igenom strategi 2025 och de sex huvudspåren i förslaget. Vi fångar upp frågor och diskuterar remissen. Vi bjuder på middag. 

Anmäl dig här http://www.trippus.net/korpenutbildningar/mp2018 senast 12 januari.

 

Inbjudan till utbildning KIT och mötesplats 2018.docx

VÄLKOMNA!

Uppdaterad: 08 JAN 2018 15:27 Skribent: Marie Myhrberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Uppsala län
c/o Korpen Uppsala, Linnégatan 5B
753 32 Uppsala

Kontakt:
Tel: +4618155445
E-post: This is a mailto link

Se all info